profil

Sebők Mónika vagyok, a Golden Nails & Spa szalon vezetője.

1996-ban érettségiztem, 1997-ben sikeres technikusi vizsga után a győri Apáczai Csere János felsőoktatási intézményben tanultam. 2000-ben államvizsgáztam a NyME ACSJ karon. 2009-ben végeztem el az okleveles kéz és lábápoló képzést, kitűnő eredménnyel. A szakmám a hobbim is.

Folyamatos szakmai továbbképzésekre járok, hogy minél magasabb fokon tudjam művelni a szakmám. Eljárok a szakmát érintő kiállításokra, bemutatókra, díszítő és építő továbbképzésekre. Készítek japán manikűrt, shellakozást, lakkozást Vynilux –al, Spa és paraffin kezelést kézre,lábra. Zselés és porcelán technikával is egyaránt dolgozom. Pedikűrt és gyógypedikűrt is vállalok. Lábon benőtt körmök kezelésére, Spangét használok, ami körömszabályozását végzi. Így búcsút inthetünk a gyulladásnak, fájdalomnak!

Kolléganőimmel várunk minden kedves régi és új Vendéget!

A tökéletes szolgáltatáshoz az otthoni kezelés is elengedhetetlen, így amire csak szükséged van otthoni kéz és lábápolás terén (kifogástalan minőségű, tartós, leoldható, repedezés mentes, hypoallargén CND termékek) megvásárolhatod szalonunkban.

Akár lakkokról, shellakokról, olajakról, reszelőkről, leoldókról, előkészítő anyagokról, UV lámpákról, ollókról vagy Spa termékekről legyen szó, mindent megtalálsz egyhelyen!

cnd

A szalonban Soltron mélybarnító szolárium is működik. Professzionális szolárium krémekkel is állunk Vendégeink rendelkezésére. Gyere és próbáld ki!!

Szép és kellemes környezetben, gyakorlattal rendelkező szakemberekkel várunk minden szépülni vágyó Vendéget!

Szolgáltatások